0 Bevásárló kosár

Női egészség

A nők életkoruktól függetlenül fiatalok és szépek akarnak maradni. A készítményekkel kapcsolatos új technológiák megjelenése, a különböző kozmetikai eszközök, számtalan diéta változat és az egészséges életmód hatására, korunk hölgyi lényegesen fiatalabbnak látszanak, 30 évvel korábban élt kortársaiknál. Azonban az emberi szervezet biológiájának törvényeit, sajnos, megváltoztatni nem tudjuk. Biológiailag programozott folyamat a szexuális és reproduktív funkciók hanyatlása, amelynek hátterében a hormonháztartás átalakulása áll. Jelentkeznek a petefészek elégtelen működésére utaló jelek és kialakulnak a női reprodukciós rendszerre jellemző betegségek.

45 év után a nőknél kezdetét veszi életük egy különleges időszaka, amely szervezetük átalakulásával kapcsolatos és a női fiziológia megváltozását okozza. A folyamat csúcspontja a klimax, amely átmenet az élet reproduktív szakaszából a menopauzába. A klimax kezdetének időpontja a hölgyeknél változó lehet és kapcsolatban van a petefészek és a reproduktív mirigyek lassuló hormonális funkcióival. A klimaxra jellemzőek a neuropszichiátriai tünetek, az ingerlékenység, a depresszió, az álmatlanság, a keringési rendellenességek és az endokrin rendszer zavarai.
A női szervezet működésének normalizálása, az onkológiai betegségek kockázatának csökkentése, a szervezet hormonegyensúlyának visszaállítása a My Real Way női egészséget szolgáló készítményeinek használatával lehetséges. A termékek hormonokat nem tartalmaznak és 100 %-ban természetes eredetű összetevőkből állnak.

Megnézem a katalógust!