0 Bevásárló kosár

Klubtaggá válás

Klubtag, lakhelytől, foglalkozástól és életkortól függetlenül bárki lehet, aki magáénak vallja az egészséges életmódot és határozott célja, erővel és energiával teli életet élni.

 A klubtaggá válás teljesen ingyenes, és nem szükséges hozzá semmilyen anyagi befektetés. Jelentkezni a My Real Way honlapján található űrlap kitöltésével lehet.

 Szeretettel várjuk a szociálisan aktív jelentkezőket, akik készek személyesen hozzájárulni az egészséges emberek számának növeléséhez és vállalják az önálló felvilágosító munkát.

Mindazok számára, akihez közel állnak társaságunk értékei, magukénak érzik ideológiánkat, készek tanácsokkal ellátni barátaikat, partnereiket, betegeiket, korszerű termékeinkkel kapcsolatban, egyedülálló kedvezményeket adunk saját My Real Way klubjuk létrehozásához. A klub sikeres működésének érdekében, a klubvezetők számára folyamatos egyéni kiváltságokat biztosítunk.

Új lehetőséget is ajánlunk Önnek! Hozzon létre saját My Real Way klubbot, vagy csatlakozzon egy már meglévő klubhoz, saját munkahelyének bázisán. Különösen alkalmas munkahelyek az egészség centrumok, SPA és wellness intézmények, szépség szalonok, szoláriumok, egészség helyreállító központok, fitnesz klubok, természetes egészség megőrző készítményeket forgalmazó internet áruházak, gyógyszertárak vagy orvosi rendelők.

Az exkluzív termékek speciális körülmények között való megvásárlásának joga – a számtalan lehetőségek egyike, amit a My Real Way nemzetközi klubok biztosítanak a tagok részére.

A klubtagok pénzt takarítanak meg, egészség és szépség megőrzésével kapcsolatos, folyamatosan frissülő információs bázishoz férhetnek hozzá, részt vehetnek szakértői szemináriumokon, kerekasztal beszélgetéseken, konferenciákon, a klub sokoldalú segítségével saját üzletüket építhetik, használhatják a My Real Way márkajelzését és logóit.


Szeretettel várjuk Önt a My Real Way klub tagjainaknépes táborába.