0 Bevásárló kosár

Tudományos potenciál

Projektekbe és technológiai kutatásokba fektetünk be, hogy a munka során, a lehető legjobb tudományos elképzelések születhessenek meg.

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség megkülönböztetett figyelmet fordít a tudományos kutatással foglalkozó egyetemekkel, szervezetekkel, egészség centrumokkal, gyógy-szanatóriumokkal való együttműködésre. A Szövetségnek érdeke a tudósokkal, a regeneratív gyógyászat, a táplálkozástudomány és a szanatóriumi orvoslás szakembereivel való közös munka. Talán a legfontosabb területek jelenleg, a gyakorló orvosokkal és balneológusokkal való szorosabb együttműködés.

A MyRealWay készítmények összetételét az Európai Természettudományi Akadémia és az Európai Tudományos Társaság, vezető tudósai dolgozták ki. A Nemzetközi MyRealWay Szövetség javaslatára, az Európai Tudományos Társaság Regeneratív Gyógyászati és Táplálkozástudományi Osztálya (Hannover, Németország) legfontosabb feladatának tekinti, a regeneratív orvoslás, a szanatóriumi gyógyászat és a táplálkozástudomány területén végzett tudományos kutatások támogatását és az eredmények folyamatos szakmai értékelését. http://www.ewg-board.eu/ru/ontedelenie-vostanovitelnoi-medizini.html

A MyRealWay készítmények kiváló minősége, használatuk veszélytelensége és bizonyított hatékonysága mind olyan pozitív tényezők, melyek alapján bátran javasolható a termékek személyre szabott kiválasztása a megoldásra váró egészségügyi problémák figyelembevételével. Hasonlóan fontosak a nagyobb közösségeket érintő feladatok, mint például a „Lakosság egészség javító program”, amelynek célja az emberi egészség tartalékainak növelése és a szervezet saját védekező képességének serkentése.

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség legfontosabb elvi feladata, a közegészségügy támogatása, csak korszerű és tudományosan bizonyított hatású termékek ajánlásával. Ez az elhivatottság az alapja a jövő kutatásainak és az új készítmények fejlesztésének.