0 Bevásárló kosár

3+1 képlet

A My Real Way több összetevőt tartalmazó peptid komplexek a megelőzésre, az egészség javítására és a szervezet fiatalítására szolgáló új generációs korszerű és hatásos eszközök.

3+1 nem más, mint 3 tápanyag csoport 1 növényi kapszulában.

I. csoport 
A készítmények alapvető összetevője, a fiziológiailag aktív, alacsony molekula tömegű, bioszintetizált, állati eredetű peptidet tartalmazó komplex. A korszerű technológiával tisztított fehérje molekulák a peptidek új generációját képviselik. Az alacsony molekulatömegű peptidek
-    egyedülálló módon képesek a szervezetben helyreállítani a betegség vagy az öregedés miatt lecsökkent a fehérje szintézist
-    növelik az adaptációs képességet
-    helyreállítják a szervek és szövetek funkcionális aktivitását
-    pontos irányultsággal bírnak és speciális módon szabályozzák a sejtek, szövetek és szervek működését

A peptidek széles körben, I. Rouza (USA), A. Gersko (Izrael) és A. Chihanovera (Izrael) biokémikusok közös munkája révén váltak ismertté. A peptidekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati kutatásaikért 2004-ben Nobel díjat kapta. 2013-ban ismerték fel a szervezet számára biológiailag hozzáférhető, a bélfalon keresztül, a véráramba jutó, elágazó láncú aminosavak alkotta rövid peptidek jelentőségét.

Ahhoz, hogy ezek a tisztított fehérjékből álló molekula komplexek védve legyenek és ne veszítsék el tulajdonságaikat, adagolásukra különleges, növényi eredetű kapszulákat használnak. Minden peptid komplex saját szériajelzéssel rendelkezik. Az első betű az „N” amely a természetes eredetet jelzi, a második szám pedig a peptid keverék széria száma. A keverék maga a peptid komplex, amely a konkrét szervnek megfelelően lett összeállítva. A peptid láncok 2-5 aminosav molekulából állnak. A peptidek molekula súlya az általuk alkotott komplextől függően változó, 280,34 (g/mol) és 588,55 (g/mol) között van.

II. csoport
Speciálisan összeállított gyógynövény kivonatok, amelyek serkentik a sejtek anyagcsere folyamatait.

III. csoport
A táplálkozási szokások korrekcióját szolgáló, a szervezet számára napi szinten szükséges, a sejtekre kifejezetten serkentő hatást gyakorló esszenciális vitaminok, mikro- és makro elemek.

A My Real Way termékek növényi eredetű, hipromellózból készült kapszulákban kerülnek forgalomba. A hipromellóz ellenálló az aminosavakkal szemben, ezért a kapszula lassan oldódik. Ennek köszönhetően a kapszulában lévő tápanyagok fokozatosan és egyenletesen kerülnek a bélrendszer szöveteinek sejtjeihez.

A növényi kapszulába zárt, egymással egyensúlyban lévő, kölcsönhatásuk során egymást erősítő összetevőkből álló My Real Way étrend kiegészítők, rendkívüli hatással és számtalan előnyös tulajdonsággal bíró, kétség kívül egyedülálló készítmények.


Megnézem a katalógust!