0 Bevásárló kosár

Kozmetika

A gyógyszerészet egyik legdinamikusabban fejlődő területe a peptid tartalmú anti-aging készítmények előállítása. A bőr öregedése, a sejtszintű változások okozta elkerülhetetlen biológiai folyamat.

Minél fiatalabb a bőr, annál gyorsabb az elöregedett sejtek fiatalra való cserélődésének folyamata. A korral járó anyagcsere folyamatok változása hatással van a bőrünk szerkezetére. Csökken a sejtek aktivitása és ezzel párhuzamosan, a kollagén és az elasztin termelődése. Az öregedő bőr elveszti rugalmasságát és feszességét, megjelennek a ráncok, a pigment foltok, a körmök töredezetté válnak és hajjal kapcsolatos problémák jelentkeznek. A bőrnek kiegészítő táplálásra van szüksége, amire kiválóan alkalmasak a bőr a haj és a körmök támogatására szolgáló My Real Way anti-aging készítményekben található peptid komplexek. Ezek a komplexek képesek a szervezet sejtjeit ismét munkára fogni, semlegesítve ezzel számtalan öregedési mechanizmust, felerősödnek a védelmi funkciók, ismét képes lesz a bőr a stressz elleni védekezésre.

Ismeretes, hogy a bőr öregedésének problémáját egy készítmény használatával megoldani nem lehet. Bőrünk, hajunk és körmeink egészségének My Real Way prevenciós készítményekkel való támogatása során fordítsunk figyelmet az egészséges táplálkozásra, a tiszta friss levegőn való rendszeres tartózkodásra, a megfelelő napi rutin betartása, a stressz lehetőség szerinti elkerülése és az ultraibolya sugárzások elleni hatásos védekezésre.

Megnézem a katalógust!