0 Bevásárló kosár

Előnyök

A My Real Way készítmények összetételének kidolgozásakor elsődleges szempont volt a magas szintű hatékonyság biztosítása. A komplexek nem tartalmaznak mesterséges vagy egészségre káros adalékokat, a szervezetre azonnal ható, megelőző regeneráló és egészségjavító hatásuk van.

Kiegyensúlyozott, több komponensből álló összetétel

A My Real Way multi peptid bioregulátorok kapszulái a szervezet napi igényeinek megfelelő mennyiségben tartalmaznak összetevőket. Olyan peptideket, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek megfelelő mennyiségbe nem kerülnek be a szervezetbe a napi étkezések alkalmával.

A szervekre történő szelektív hatás

A My Real Way termékcsalád komponenseinek kiegyensúlyozott összetétele biztosítja a biológiailag aktív peptidek, konkrét szervek és szövetek sejtjeire történő célirányos hatását. A peptidek irányított hatását erősítik és egészítik ki a készítményben található vitamin és ásványi anyag összetevők. Ilyen módon minden megcélozott szerv, naponta és a szükséges mennyiségben jut hozzá, a számára szükséges tápanyagokhoz.

100%-ban természetes készítmény

A My Real Way termékek egyedülálló összetétele teljesen mentes a mesterséges adalékanyagoktól. A készítmények csak természetes anyagokat tartalmaznak: állati eredetű peptideket, gyógynövény kivonatokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.


Különleges kapszula

Az elasztikus, hipoallergén kapszula anyaga természetes, növényi eredetű polimer. A zselatin kapszulákkal ellentétben, a hipromellóz kapszulák lassabban oldódnak, ami lehetővé teszi a tápanyagok fokozatos és egyenletes felszívódását a szervezet sejtjeibe. A kapszulák használata nem ellenkezik a vegetáriánus, a halal, vagy a kóser étkezési szokásokkal sem.