0 Bevásárló kosár

Tudományos Tanács

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség megkülönböztetett figyelmet fordít, termékei hatásosságának és veszélytelenségének folyamatos tudományos bizonyítására. Partnerségen alapuló kapcsolatokat épít ki tudományos szervezetekkel, egyetemekkel, laboratóriumokkal, orvosi közösségekkel. Az Európai Tudományos Társaság Regeneratív Gyógyászati és Táplálkozástudományi Osztálya megalakította a Tudományos Tanácsot, amely egy kollegialitáson alapuló tudományos tanácsadó testület. A Tudományos Tanács működésének célja, hogy hozzájáruljon a regeneratív orvoslás és a táplálkozástudomány területén végzett tevékenységekhez, kiszélesítse és megerősítse az Európai Unióban tevékenykedő szakemberek közötti kapcsolatokat és fejlessze a lakosság körében végzett, új termékeket és egészségvédő programokat bemutató információs felvilágosító munkát. A Tudományos Tanács jelenleg alakulóban van.

A Tanács tagjai:

Jörg Schulz - Prof. Dr. belgyógyász, kardiológus és gerontológus (Berlin, Németország)

Vladimir Tyminski – Az Európai Természettudományi Akadémia elnöke, professzor (Hannover, Németország)

Stephan Heymann - Ph.D., fizikus és molekuláris biológus. A gének, a fehérjék, az immunológia és a bioinformatika területén végzett kutatásai révén vált ismerté. (Berlin, Németország)

Georg Tyminski - Az Európai Természettudományi Akadémia képviselője, az Európai Természettudományi Akadémia elnökhelyettese, professzor, az orvostudományok doktora (Hannover, Németország)

Ala Grigiené – 20 éves tapasztalattal rendelkező gyakorló orvos, a FuturAGE, anti-aging orvoslással foglalkozó klinika vezetője (Litvánia)