0 Bevásárló kosár

Rólunk

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség tevékenységének legfontosabb stratégiai célja a fiatalság, az alkotóerő és az idős kor végéig tartó kiváló életminőség megőrzése. A célok megvalósításához korszerű és hatásos készítményeket ajánlunk, amelyek segítségével, mindenki számára elérhetővé válik az egészséghez és az aktív hosszú élethez vezető út.

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség tagjai tudományos kutató szervezetek, gyártással és kereskedelemmel foglalkozó társaságok, egészségügyi és egészségjavító központok. A szövetség célja a kutatás, a gyártás, a hatásos alkalmazás, a betegségek kialakulását és a korai öregedést megelőző programok kidolgozása, a készítmények segítségével az emberi szervezet megfelelő egészség tartalékainak létrehozása, az időbeni egészség megőrzés fontosságának népszerűsítése.

Az Európai Tudományos Társaság Regeneratív Gyógyászati és Táplálkozástudományi Osztályának (Hannover, Németország) létrehozása jól példázza a Nemzetközi MyRealWay Szövetség tagjainak eredményes nemzetközi együttműködésre való törekvését. http://ewg-board.eu/wiederherstellung-nutriciology.html

Azzal a céllal, hogy erősödjön és szélesedjen az Európai Unió területén tevékenykedő szakemberek egymás közötti kapcsolata, az Osztályon belül megalakult a Tudományos Tanács. A Tanács feladata tudományos tevékenység kifejtése a regeneratív gyógyászat és a táplálkozástudomány területén, az új fejlesztésekkel kapcsolatos, a lakosság körében végzett információs és felvilágosító munka fejlesztése, az egészség tartalékok növelésére, illetve a szervezet védekező képességének serkentésére szolgáló technológiák és programok kidolgozása.

A Nemzetközi MyRealWay Szövetség anyagi támogatásának köszönhetően, az Európai Természettudományi Akadémia és az Európai Tudományos Társaság Regeneratív Gyógyászati és Táplálkozástudományi Osztályának vezető tudósai MyRealWay márkanéven megalkották a megelőzésre és regenerációra szolgáló készítmények új generációját. A több összetevőt tartalmazó peptid bioregulátorok, egyedülálló eszközei a hiányzó létfontosságú biológiailag aktív anyagok pótlásának és a szervezetben való felhalmozásuknak. A Nemzetközi MyRealWay Szövetség kizárólagos gyártója és forgalmazója a MyRealWay termékeknek.

A Szövetség kiemelt feladatának tekinti a lakosság körében végzendő információs és felvilágosító tevékenységet, amely segítségével felhívható a lakosság figyelme a betegségek és a korai öregedés megelőzésének fontosságára. Az oktató és információs programok leghatékonyabb formái, a regeneratív orvoslás és a táplálkozástudomány vezető szakemberei és specialistái részvételével tartott szemináriumok, konferenciák, és nyílt viták. A rendezvényeken a résztvevők megismerkedhetnek a legújabb és leghatásosabb természetes, nem gyógyszeralapú, a szervezet egészségének és fiatalságának megőrzését szolgáló technológiákkal és készítményekkel. Az európai partnerek javaslatára lett életre híva az információs térként szolgáló nemzetközi MyRealWay klubok hálózat. A klubok egyesítik az orvosokat, tudósokat és azokat az aktív embereket, akiknek fontos az egészségükkel való törődés. A klubtagsággal Ön lehetőséget kap tudósok és orvosok közösségével történő párbeszédre, közvetlenül hozzáférhet az Ön számára fontos információkhoz és egyedi feltételekkel vásárolhatja meg a Társaság exkluzív termékeit.