0 Bevásárló kosár

Klubokról

My Real Way – út az egészséghez, a fiatalsághoz és az aktív hosszú élethez.

 

A My Real Way nemzetközi klub hálózat egyesíti azokat az embereket, akik számára fontos a mindennapi közérzetük jelentős és tartós javítása, az egészséges életmód fenntartása, szenvedélyesen ragaszkodnak a fiatalsághoz, a szépséghez és az aktív hosszú élethez.

Az európai partnerek kezdeményezésére létrejött My Real Way klubok hálózata számtalan előnyt nyújt tagjai számára. My Real Way klubtagként megtanítjuk Önnek, hogy aktivizálhatja saját szervezetének életerejét és segítünk megtalálni az egészséghez és a hosszú aktív élethez vezető utat. A Klub lehetőséget kínál a szakmai kapcsolatok bővítéséhez. Ön elsőként értesülhet az új termékekről és a My Real Way készítményeket rendkívüli kedvezményekkel vásárolhatja meg.

A klubok zárt rendezvényein, zárt szemináriumokon és konferenciákon értesülhet az egészség helyreállításának és megőrzésének új módszereiről, tudományt és az egészséget érintő kérdéseket tehet fel szakembereknek, értesülhet a My Real Way legújabb fejlesztéseiről, a tagokkal megoszthatja tapasztalatait a termékek használatáról és Ön is megtudhatja mások véleményét, szerzett tapasztalatait.

A My Real Way nemzetközi klub hálózat egyik fontos feladata az információs felvilágosító munkában való részvétel és olyan továbbképzések szervezése, ahol a My Real Way termékek fejlesztését irányító Európai Tudományos Társaság és az Európai Természettudományok Akadémiája (Németország, Hannover) képviselői tartanak előadásokat. A résztvevőknek kivételes lehetőségük van megismerni a fejlesztő munka tudományos részleteit, az egészséget, szépséget és fiatalságot megőrző készítmények hatásmechanizmusának titkait. A kérdéseire a geroprotektorok európai piacának vezető szakemberei válaszolnak.

A My Real Way klubok nemzetközi hálózata a személyes fejlődés távlatait nyitja meg a tagsága előtt. Amennyiben Ön üzleti vénával rendelkezik, Önhöz közel áll az egészséges életmód és a szépség megőrzésének filozófiája, Önnek érdekében áll saját anyagi helyzetének jelentős javítása egy európai márka képviseletével, használja ki a felkínált lehetőséget!